Slot blij met de rol van de jeugdspelers bij Feyenoord

4 september 2022, 14:22

Feyenoord-trainer Arne Slot is blij met de rol van de jeugdspelers van de Rotterdammers. Op bezoek bij Go Ahead Eagles (3-4) deed de oefenmeester een beroep op verdedigers Mimeirhel Benita en Quilindschy Hartman. Beiden scoorden zaterdagavond in zijn ogen een voldoende en dat zorgt voor tevredenheid.

"Het is heel leuk om te zien dat er dan twee jeugdspelers het veld in komen. Er wordt vaak gesproken dat wij te veel buitenlandse jongens halen, maar je ziet vandaag dat onze eigen spelers ook kansen krijgen", benadrukte Slot tegenover RTV Rijnmond over de twee backs, die beide als invaller hun opwachten maakte.

Benita kwam als de vervanger van de lichtgeblesseerde Marcus Pedersen en toonde in elk geval heel veel gedrevenheid. Hartman verving de ietwat ongelukkige Fredrik Bjørkan, die bovendien ook aan het einde van zijn Latijn was. "Je hebt kunnen zien hoe goed wij kunnen voetballen en we hebben echt hele goede invallers."

Lees ook: Feyenoord krijgt goed nieuws uit de ziekenboeg richting SS Lazio

Met Orkun Kökcü en Justin Bijlow stonden er nog twee zelfopgeleide voetballers op het veld bij de Rotterdammers. Lutsharel Geertruida behoort normaliter ook tot dat rijtje, maar de rechtsback annex centrale verdediger was afwezig vanwege ziekte. "We hebben laten zien heel goed voetbal te kunnen spelen en de spelers hebben veerkracht getoond", toonde Slot zich content na ze zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen