Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Bronckhorst aangeslagen richting ontmoeting met Ajax

Van Bronckhorst aangeslagen richting ontmoeting met Ajax

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 september 2022 – Giovanni van Bronckhorst is enorm geschrokken na de onthutsende 4-0 (!) nederlaag van Rangers FC in The Old Firm. De ploeg die PSV uitschakelde in de voorronde van de Champions League kreeg zaterdag flink klop in de derby tegen Celtic. "We zijn allemaal aangeslagen", reageerde de oefenmeester.

"Ik kan niet precies zeggen wat er misging", reageerde Van Bronckhorst na de nederlaag zaterdagmiddag. "Ik durf niet te zeggen waarom we niet alert genoeg waren. Dat is namelijk wat er misging en wat het belangrijkste is. We geven de eerste, tweede en vierde goal gewoon weg", brieste de coach.

"Wat ons vandaag is overkomen, mag ons zeker niet nog eens gebeuren. We moeten ons er snel overheen zetten en sterker worden, want woensdag wacht Ajax alweer. En dat is nu de enige wedstrijd die telt", vervolgde de Nederlandse coach, die met Rangers FC op de tweede plaats staat in Schotland. De achterstand op koploper Celtic is inmiddels al opgelopen tot vijf punten.

Lees ook: Stoppen slaan door bij Rangers tijdens pijnlijke derby

"Iedereen moet hiervan leren, ikzelf ook", erkende Van Bronckhorst, die het resultaat logischerwijs 'zeer teleurstellend' noemde. Met Ajax wacht bovendien een zware dobber voor de Schotse ploeg, die over twee duels wel sterker was dan PSV. Deze nederlaag doet echter wel wat met Rangers FC. "Dit is niet goed voor het vertrouwen, nee."

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd