Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Overmars hoopt te profiteren van bizarre Deadline Day van spits'

'Overmars hoopt te profiteren van bizarre Deadline Day van spits'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 september 2022 – Marc Overmars hoopt te profiteren van de situatie rondom Bamba Dieng (22). De aanvaller had een bizarre Deadline Day, waarop hij twee transfers zag afketsen om verschillende redenen. Volgens L'Équipe wil Antwerp FC de spits voor zo'n zeven miljoen euro oppikken bij Olympique Marseille, waar hij door alle ontwikkelingen nog meer persona non grata is.

Als hij zijn 'ja-woord' zou geven aan Overmars en Antwerp FC, dan is het de derde club van waar naartoe hij lijkt te verkassen. Eerst dacht Leeds United de bij Marseille overbodige aanvaller binnen te halen. Ze hadden een akkoord met de Franse club en lieten een privéjet klaarmaken om hem op Deadline Day naar Engeland te halen. Voorzitter Andrea Radrizzani heette Dieng, die in de gate zat te wachten op het vliegveld, zelfs al welkom via Twitter.

Op dat moment kwam OGC Nice echter met een nog beter bod, waarop Dieng besloot in te gaan. Hij liet het privéjet voor wat het was en besloot om naar Nice te verkassen, tot ongekende woede van Leeds United. Bij OGC Nice kwamen er tijdens de medische keuring echter wat problemen aan het licht met zijn knie, waardoor de Franse club afzag van zijn komst.

Lees ook: Marc Overmars begint zijn gelijk te halen over Vincent Janssen

Zo werd het geen Leeds én geen Nice voor Dieng, die daardoor ook na Deadline Day opeens nog onder contract stond bij Marseille. Aldaar ligt er echter geen toekomst meer, waardoor hij nog vurig hoopt een transfer te maken. Omdat de transfermarkt in België nog open is tot 6 september, kan Overmars met Antwerp FC nog toeslaan. Omdat zijn voorkeurspositie de diepe spits is, zou zijn komst voor Vincent Janssen wel slecht nieuws kunnen betekenen. 

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd