Antony steekt loftrompet over Ten Hag en is Ajax dankbaar

2 september 2022, 21:33

Antony heeft zijn eerste interview als speler van Manchester United gegeven. De Braziliaanse buitenspeler, die deze week overkwam van Ajax, spreekt daarin lovend over de aanstaande samenwerking met Erik ten Hag.

"Met deze transfer komt een droom uit", begint Antony zijn verhaal op de clubkanalen van The Mancunians. "Ik ben enorm dankbaar voor de steun en het vertrouwen dat iedereen hier in mij toont. Ik wil hier geschiedenis schrijven en mooie dingen bereiken. Dat ik nu naar mijn borst kijk en het logo van deze enorme club mag zien, geeft een erg fijn gevoel."

Dat Antony ervoor heeft gekozen heeft grotendeels te maken met de aanwezigheid van trainer Erik ten Hag. De twee werkten bij Ajax zeer succesvol samen, waar ze het volgens Antony erg goed met elkaar konden vinden. "Hij is een uitstekende trainer, waar ik enorm veel respect voor heb. Ik heb een goede band met hem. Vanaf het moment dat ik bij Ajax kwam, is hij heel goed met me omgegaan en heeft hij me vertrouwen gegeven opgebouwd."

Antony, die voor maar liefst 100 miljoen euro de overstap maakte naar Old Trafford, vervolgt zijn verhaal: "Toen ik hoorde dat hij naar Manchester United ging, heb ik hem het beste gewenst. Dat respect verdient hij. Nu werken we weer samen en hoop ik geschiedenis te schrijven met hem. Ik wil me verder gaan ontwikkelen onder zijn leiding."

Ajax

In het interview kwam ook zijn tijd bij Ajax naar voren. De Braziliaan is de Amsterdamse club ontzettend dankbaar voor zijn succesvolle periode in Nederland: "Ajax is de club die deuren voor me heeft geopend vanaf het moment dat ik daar kwam. Ik voelde me zo welkom en thuis. Ajax heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn carrière en ik kan de club alleen maar bedanken voor alles", besluit de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen