Opmerkelijk: Vormer mist Club Brugge-duel voor Willem II-bezoek

2 september 2022, 20:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ruud Vormer is vrijdagavond aanwezig bij het duel tussen Willem II en ADO Den Haag in de Keuken Kampioen. De middenvelder, die transfervrij mocht vertrekken bij Club Brugge, is daardoor opvallend genoeg niet aanwezig bij het competitieduel van zijn werkgever.

Vormer is dit seizoen volledig uit beeld geraakt bij Club Brugge, waar hij niet meer hoeft te rekenen op veel speeltijd. De ervaren middenvelder maakte vorig seizoen nog wel zijn minuten - en was de jaren daarvoor zelfs de absolute sterkhouder van de Belgisch kampioen - maar is die status bij de Belgische topclub kwijt.

Daardoor mocht de oud-Feyenoorder tijdens deze transferwindow ook vertrekken uit Brugge, maar dat is er niet van gekomen. Volgens Het Nieuwsblad waren clubs als Vitesse, FC Utrecht en FC Groningen geïnteresseerd in de diensten van de middenvelder, maar concreet werd de interesse uiteindelijk niet.

Lees ook: Lang wijst miljoenentransfer af

Daardoor staat Vormer voorlopig in ieder geval nog onder contract bij Club Brugge, dat het vrijdagavond in de derby opneemt tegen stadsgenoot Cercle Brugge. Opvallend genoeg is de 34-jarige voetballer daarbij niet aanwezig, maar te gast in het Koning Willem II Stadion.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen