'PSG probeerde Neymar op het laatste moment nog te lozen'

2 september 2022, 19:38

Neymar is het seizoen bij Paris Saint-Germain uitstekend begonnen. De Braziliaanse vleugelaanvaller was in vijf duels zes keer trefzeker en gaf daarnaast zeven assists. Toch hoopte zijn werkgever tijdens de laatste dagen van de transfermarkt nog van de dertigjarige aanvaller af te komen.

Dat melden MARCA en Diaro Sport althans. Opmerkelijk is het nieuws wel, aangezien de Franse topclub tot dusver alleen maar tevreden kan zijn over de prestaties van Neymar. De buitenspeler is zeer goed aan het nieuwe seizoen begonnen, waardoor een vertrek van de buitenspeler ook totaal niet in de lijn de der verwachting lag.

Toch hebben de Parijzenaren een poging gewaagd om een vertrek van de buitenspeler te forceren, zo melden de verschillende media. De regerend landskampioen van Frankrijk heeft deze week nog een poging gedaan om Neymar kwijt te raken. De Braziliaan werd bij clubs, waaronder Manchester City, aangeboden door Paris Saint-Germain.

Aanwezigheid Mbappé

De reden dat de Franse club Neymar nog probeerde te slijten zouden onder meer de spanningen met de andere superster bij PSG, Kylian Mbappé, zijn geweest. Een vertrek is echter niet van gekomen. Volgens Spaanse media zou Manchester City, waarvan bekend is dat de club Neymar kreeg aangeboden, geen toekomst voor hem zag bij de Engelse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh, wie zou dat voorzetje nou gegeven hebben ?😇

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen