'Ajax-soap nog niet afgelopen: contact met Chelsea over Alvarez'

2 september 2022, 19:13

De transfermarkt in nog geen dag gesloten of het gaat alweer volop over de winterse transferperiode. Ajax blokkeerde op de valreep de overgang van Edson Alvarez naar Chelsea, maar zou over een aantal maanden toch serieus willen meedenken met de Mexicaan.

Dat schrijft De Telegraaf althans. 'Binnen Ajax wordt inmiddels nagedacht hoe Alvarez een beter gevoel kan worden gegeven. De clubleiding trapte de Mexicaanse international op zijn ziel door Chelsea, dat vijftig miljoen euro op de middenvelder bood, resoluut de deur te wijzen. In Londen kon Alvarez de duurste Mexicaanse speler ooit worden en in vijf jaar tijd ruim 50 miljoen euro bij elkaar voetballen', weet de ochtendkrant.

De Amsterdammers voelen zich moreel verplicht om voor de toekomst mee te denken met Alvarez, voor een transfer in de komende winter- of zomerperiode. Toen voor hem eerder een streep werd gezet door een deal naar CSKA Moskou en Valencia, in de periode dat hij op de bank zat bij Ajax, gedroeg hij zich namelijk als een voorbeeldprof. 'Na het botte 'nee' op de deadline-dag kunnen technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar laten zien dat ze hem wel een mooie (voetbal)toekomst gunnen.'

Lees ook: Ajax voorkwam naast Alvarez en Kudus nóg een uitgaande transfer

Dat de andere Zuid-Amerikanen wel mochten vertrekken was voor Alvarez met name 'onverteerbaar'. In de podcast van de ochtendkrant wordt zelfs beweerd dat Ajax in de komende dagen mogelijk met Chelsea blijft praten over een zomerse overgang van de Mexicaan, die zelf ook contact zal houden met The Blues. Zij haalden met Denis Zakaria op Deadline Day wel al een alternatief binnen, dus het is de vraag hoeveel ze voor hem op tafel willen leggen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen