Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vitesse slaat slag en pikt 'Il Trattore' op na vertrek uit Serie A

Vitesse slaat slag en pikt 'Il Trattore' op na vertrek uit Serie A

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 september 2022 – Mitchell Dijks heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Vitesse. De linksback tekent een verbintenis voor een seizoen met een optie voor nog een jaar. De ex-speler van Ajax komt over van het Italiaanse Bologna, waar zijn contract onlangs in goed overleg werd ontbonden.

De inmiddels 29-jarige Dijks is de laatste aanwinst voor de Arnhemmers. Hij kan gezien zijn transfervrije status ook na de transferdeadline nog aangetrokken worden en is een welkome versterking voor de selectie van trainer Thomas Letsch. Dijks speelde de afgelopen vier seizoenen bij het Italiaanse Bologna, maar daar was hij deze zomer overbodig geworden voor trainer Sinisa Mihajlovic.

"Ik heb vier prachtige jaren in Italië beleefd. De periode in Bologna had ik absoluut niet willen missen. De ervaringen die ik daar heb opgedaan neem ik nu mee terug naar Nederland, in het bijzonder naar Vitesse", aldus Dijks op de website van Vitesse. "Na een aantal zeer positieve gesprekken met de technisch directeur en de coach ga ik hier vol enthousiasme aan de slag. Natuurlijk weet ik dat de competitiestart niet goed is geweest, maar we gaan samen strijden om het tij te keren."

Dijks is natuurlijk geen onbekende in de Eredivisie. Hij verdedigde in Nederland al de clubkleuren van Ajax, sc Heerenveen en Willem II. De voormalig jeugdinternational van Oranje was naast zijn buitenlands avontuur in de Serie A ook kort speler van het Engelse Norwich City. Vitesse is met een puntje uit de eerste vier wedstrijden niet goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Aanstaande zondag wacht de uitwedstrijd tegen FC Groningen.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd