Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Slot maakt nieuwe aanvoerder bekend en puzzelt op middenveld

Slot maakt nieuwe aanvoerder bekend en puzzelt op middenveld

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 september 2022 – Arne Slot heeft besloten dat Orkun Kökcü dit seizoen de aanvoerder van Feyenoord is. De trainer van de Rotterdammers liet dat vrijdagmiddag weten op een persconferentie in De Kuip. Na het vertrek van Jens Toornstra en het feit dat Justin Bijlow liever geen captain is, moest Slot een nieuwe aanvoerder aanwijzen.

"Kökcü is onze nieuwe aanvoerder", liet de oefenmeester weten. "Hij is een geweldige speler, die vorig jaar een goed seizoen heeft gehad. Hij heeft de meeste wedstrijden in Feyenoord 1 gespeeld en het is een eigen speler. Het is voor zijn ontwikkeling goed om de aanvoerdersband te gaan dragen. Hij is vorig seizoen een bepalende speler geweest, vandaar deze keuze. Gernot Trauner is de nummer twee, samen hebben ze overkoepelende dingen die bij het aanvoerderschap komen kijken."

Feyenoord slaagde er niet meer in om een vervanger te halen voor de naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes. Daar maakt Slot zich geen zorgen over. "Kökcü en Quinten Timber kunnen naast elkaar spelen of we kunnen Lutsharel Geertruida doorschuiven. Mats Wieffer hebben we aangetrokken met het idee om hem rustig te tijd te geven om te wennen aan het tempo. Misschien moet dat proces gezien de aantallen nu versneld worden. Eventueel moeten we op een andere manier creatief zijn met het systeem."

Go Ahead Eagles
Feyenoord hervat zaterdagavond (21.00 uur) in Deventer de jacht op PSV en Ajax, die beiden nog zonder puntenverlies zijn. De Rotterdammers staan op de derde plek en hebben tien punten verzameld. Een bezoekje aan Go Ahead Eagles is echter nooit gemakkelijk, al zitten de Deventenaren wel in de hoek waar de klappen vallen. Go Ahead is nog puntloos en staat samen met Fortuna Sittard onderaan. De wedstrijd in De Adelaarshorst staat onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd