Ten Hag over mogelijk debuut Antony: "Dat moeten we aankijken"

2 september 2022, 10:59

Erik ten Hag weet nog niet wanneer hij bij Manchester United kan beschikken over Antony. De aanvaller kwam in de slotfase van de transfermarkt over van Ajax en ontbrak donderdagavond nog op bezoek bij Leicester City. Ten Hag hoopt de miljoenenaankoop snel binnen de lijnen te kunnen zien.

United boekt donderdagavond de derde overwinning op rij en heeft de zwakke start van het seizoen weggepoetst. Ten Hag kreeg er daarnaast met Antony een extra optie bij in de voorhoede. Het is alleen nog niet bekend wanneer de fans hem aan het werk kunnen zien. "Dat moeten we even aankijken. Hij heeft zijn eerste individuele training al afgewerkt. Er staan nog twee groepstrainingen op het programma. Dan zullen we zien of zondag gaat lukken", aldus Ten Hag op de clubwebsite.

Zondag speelt United in eigen stadion tegen de nog ongeslagen koploper Arsenal. Met drie overwinningen op rij neemt het vertrouwen bij manager Ten Hag toe. "Ik heb vandaag weer een uitstekende teamspirit gezien", vertelde Ten Hag na de 0-1 zege op Leicester. "De spelers hebben voor elkaar gevochten op het veld. Ik ben erg blij met de clean sheet. Als wij met elf man op het veld staan, zullen we altijd samen aanvaller en verdedigen."

Cristiano Ronaldo

Het ging deze zomer zeker niet alleen over de entree van Antony. Ook de transfer van Casemiro en het eventuele vertrek van Cristiano Ronaldo kwam veel ter sprake. De superster uit Portugal bleef echter gewoon in Manchester en viel tegen Leicester weer in. "Casemiro en Ronaldo worden steeds fitter", aldus Ten Hag over zijn ervaren krachten. "Als zij volledig wedstrijdfit zijn, hebben we nog meer opties binnen het team."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen