'Gakpo na vertrek van Antony verrassend aangeboden bij Ajax'

2 september 2022, 09:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cody Gakpo is eerder deze week door zijn management aangeboden bij aartsrivaal Ajax. De aanvaller besloot deze zomer uiteindelijk bij PSV te blijven, al hoopten zijn belangenbehartigers dat hij een transfer ging maken. Er was ook serieuze belangstelling uit de Premier League.

Volgens De Telegraaf zocht de Sports Entertainment Group (SEG), het management van Gakpo, afgelopen maandag contact met Ajax. Daar zou Gakpo zijn aangeboden na een vertrek van Antony naar Manchester United. Gakpo zou voor een transfersom van 43 miljoen euro opgepikt kunnen worden in het Philips Stadion, maar Ajax besloot niet toe te happen. De Amsterdammers versterkten de selectie uiteindelijk nog met Lucas Ocampos.

Het is natuurlijk zeer de vraag of Gakpo (23) een mogelijke stap naar Ajax had geaccepteerd. Het is wel zeer opvallend dat zijn managment zijn naam neerlegt bij de grote rivaal en concurrent van zijn huidige werkgever. Bronnen rond Ajax bevestigen aan De Telegraaf dat er contact is geweest over Gakpo, die besloot bij PSV te blijven. Daar staat de aanvaller nog tot de zomer van 2025 onder contract.

Premier League

Gakpo leek deze zomer hard op weg naar de Premier League. Onder meer Leeds United en Southampton hadden serieuze belangstelling, maar in de slotfase van de transfermarkt besloot de geboren Eindhovenaren voorlopig toch nog bij PSV te blijven. Uiteindelijk trok de international van Oranje donderdagochtend zelf de stekker uit een mogelijke stap naar Engeland. De strijd om zijn handtekening gaat begin 2023 ongetwijfeld verder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit zou bizar zijn als het waar is, kan niet waar zijn. Dat weiger ik te geloven, Gakpo is geboren in Eindhoven die zal nooit de stap maken direct van PSV naar Ajax. Is er echter wel contact geweest met zijn management dan moet hij daar eens een goed woordje over spreken met ze. Is het wel waar en stond hij er wel voor open dan heeft hij wat uit te leggen richting de PSV supporters.

Martijn35
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klinkt als nepnieuws..

Neutraal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Telegraaf (== Driessen) idd nepnieuws

Martijn35
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Klinkt"

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen