Ten Hag mag weer juichen: Manchester United wint opnieuw nipt

1 september 2022, 22:57

Erik ten Hag mag voor de derde keer op rij juichen met een minieme overwinning. De oefenmeester zag zijn ploeg met 1-0 winnen van Leicester City, dat momenteel nog maar één punt heeft verzameld na vijf wedstrijden. De manschappen van de Nederlander hebben inmiddels negen punten bij elkaar gespeeld.

Manchester United is na een dramatische start geklommen naar de vijfde plaats in de Premier League. Ten Hag, Tyrell Malacia, Donny van de Beek en Lisandro Martinez verloren de eerste twee competitiewedstrijden, maar daarna is de weg omhoog ingezet. Vooralsnog gebeurt dat vooral met strijdlust en teamspirit. Het goede voetbal, waar de Nederlandse trainer om bekendstond bij Ajax, is nog niet te zien, maar daar zal niemand zich druk om maken als de resultaten goed zijn.

Jadon Sancho zorgde voor de enige treffer van de wedstrijd, na iets meer dan twintig minuten spelen. De aanvaller kreeg de bal van Marcus Rashford en omspeelde daarna Leicester-doelman Danny Ward, waarna hij de bal makkelijk tegen de touwen kon werken. De voorsprong was terecht, maar na de pauze werd het spel van de bezoekers uit Manchester toch weer een stuk onzorgvuldiger. Tot veel serieuze kansen leidde het overigens niet voor Leicester.

Cristiano Ronaldo

De trainer liet Cristiano Ronaldo weer op de bank beginnen, maar als invaller zorgde hij bijna voor de bevrijdende tweede treffer. Een omhaal van de Portugees ging net naast de goal en ook een aantal voorzetten van de aanvaller kwamen net niet bij teamgenoten terecht. Desondanks werd dus de overwinning over de streep getrokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ronnie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten Hag moet Ronaldo weer snel in de basis zetten. Dat zal een hoop rust geven in de ploeg. Ronaldo blijft voorlopig toch (en kan bij goed spel eventueel voor een mooi bedrag verkocht worden in de winterstop).

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen