'Ajax laat Alvarez niet gaan, Mexicaan vestigt hoop op rvc'

1 september 2022, 16:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax is niet van plan om Edson Alvarez naar Chelsea te laten verkassen op de slotdag van de transferwindow. Omdat de Amsterdammers geen vervangere meer kunnen presenteren, willen technisch manager Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar de Mexicaan niet naar The Blues laten gaan.

Dat schrijft De Telegraaf donderdag althans. Volgens het medium heeft de controleur te horen gekregen dat een vertrek 'onbespreekbaar' is op 1 september, de datum waarop in het buitenland transfers nog wel afgerond mogen worden, maar de Nederlandse markt al gesloten is. Ondanks dat er vijftig (!) miljoen is geboden, houdt Ajax voet bij stuk.

Dat is tegen het zere been van Alvarez, die Chelsea als zijn droomclub ziet en persé wil vertrekken naar de Premier League. Bovendien vindt hij het niet eerlijk dat andere spelers wel een transfer naar Engeland wordt gegund en hij is bang dat een kans zoals deze in een later stadium niet meer voorbij komt. Hij hoopt dat de rvc zich mengt in de deal en dat die op die manier alsnog kan worden rondgemaakt.

Lees ook: Álvarez probeert transfer te forceren en slaat training Ajax over

Grillitsch naar Ajax

Met Florian Grillitsch krijgt Alvarez wel een serieuze concurrent op het middenveld van Ajax. Anders dan eerder de ronde deed tekent de international van Oostenrijk vermoedelijk een contract voor twee seizoenen in de Johan Cruijff Arena tot 2025, zo weet transferjournalist Gianluca Di Marzio. Dat verandert vooralsnog aan de transferstatus van Alvarez echter niets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Over twee seizoenen is het toch 2024? Di Marzio spreekt over een contract voor DRIE seizoenen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen