Álvarez probeert transfer te forceren en slaat training Ajax over

1 september 2022, 10:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Edson Álvarez probeert een transfer naar Chelsea te forceren. De 24-jarige middenvelder heeft donderdag de training bij Ajax overgeslagen, zo meldt De Telegraaf. Na Antony en Mohammed Kudus is Álvarez de volgende muitende Ajax-speler.

Álvarez wil koste wat het kost de stap naar Chelsea maken. De Londense club legde deze week een bod van 50 miljoen euro neer bij Ajax, maar de Amsterdammers willen de Mexicaanse middenvelder niet laten gaan. Álvarez is donderdag gewoon aanwezig op De Toekomst, maar meldt zich niet op het trainingsveld voor de groepstraining. Daarmee geeft Álvarez, die volgens bovengenoemde krant al met zijn hoofd bij Chelsea zit, een duidelijk signaal af.

Voor Álvarez is er de afgelopen jaren veel meer interesse geweest. Eerder vielen transfers naar Valencia, Stade Rennes en Newcastle United in het water. Daar had de Mexicaans international wel begrip voor. De kans om naar Chelsea te verkassen wil hij echter niet laten lopen. Op Stamford Bridge kan hij in vijf jaar ruim 50 miljoen euro verdienen.

Het bod van Chelsea op Ajax is nog niet afgewezen. Daar zou Álvarez hoop uit putten. Heel veel tijd hebben de clubs niet meer om een deal te sluiten. De transfer moet deze donderdag nog worden afgerond, daar de transfermarkt in de Premier League komende nacht sluit. Ajax zou alleen een transfervrije speler als vervanger kunnen aantrekken.

Lees ook'Kudus persoonlijk rond met Everton

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kijk, trainingen overslaan slaat nergens op. Gedraag je professioneel. Maar het is toch niet gek dat die jongen (ook) voor zijn kans wil gaan en een mooie transfer wil maken? Zoals in het artikel staat, eerdere transfers gingen al niet door. Hij heeft inmiddels 3 volle seizoenen bij Ajax onder contract gestaan en heeft daarin laten zien nu de Eredivisie te zijn ontgroeid. De kans dat er deze transferperiode een club zou komen die miljoenen voor hem wilde neerleggen was levensgroot. Wanneer Ajax (Technisch hart) zijn huiswerk gedaan zou hebben dan zouden er sowieso twee a drie mogelijke vervangers al in beeld zijn. Ja zoals eerder aangegeven, contract is contract. Maar zo werkt het niet wanneer een speler zich volledig inzet, het goed doet en reeds 3 jaar onder contract heeft gestaan. Op een gegeven moment wil een speler de stap maken, dat kon bij Alvarez al eerder en nu is het moment daar. Het argument van over een half jaar kan hij ook nog wel, dat is helemaal geen zekerheid. Zie Tagliafico die kon naar Barcelona en speelt nu met alle respect bij Lyon.

Martijn35
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een perfecte reactie! Ben het volledig met je eens.

NicoDoel18
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wees blij dat je 50miljoen voor hem krijg,

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ALVEREZ is zeker tussen de 70 en 80 miljoen waard als hij naar een Engelse club gaat. Engelse clubs hebben per jaar 600.000.000 tot 900.000.000.. te besteden

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dus contracten tellen niet meer? dus als Ajax de speler van psv en feyenoord of anderen clubs uit de eredivisie 3x meer loon bied en de club 20 miljoen dan moeten ze de speler maar laten gaan contract of geen contract.!

NanettejanMiddleton18
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hetzelfde als Kudus. Oké dan train je 2 dagen niet en is het 2 september en zit je nog zeker voor een zes maanden bij Ajax. Wil je dan nog weg prima maar dan kan er altijd een vervanger geregeld worden inde tussentijd. Trouwens een tip voor een standaard artikel in de contracten. Indien er geen waardige vervanger door Ajax kan worden binnengehaald, blijft de huidige speler onder contract staan en kan er aanspraak worden gemaakt op een transfer ;0)

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een gezeik, iedere transferperiode is het weer raak. Hier moeten clubs hele dikke boetes voor gaan geven. Neem een voorbeeld aan Gakpo, die jongen is heel de maand gek gemaakt met allerlei serieuze biedingen, maar staat op deadline Day wel gewoon lekker te voetballen. Het wordt tijd dat ze die transferperiode gaan inkorten; alleen de maand juli, voor de start van de competities, gebruiken om spelers aan te trekken. En natuurlijk in alle landen dezelfde deadline, want dit slaat natuurlijk ook nergens op.

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat zou psv aan GAKPO. beloof hebben als hij blijf bij psv tot de winter? denk zo een 5 miljoen van de transfer verkoop!

NanettejanMiddleton18
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hetzelfde als Kudus. Oké dan train je 2 dagen niet en is het 2 september en zit je nog zeker voor een zes maanden bij Ajax. Wil je dan nog weg prima maar dan kan er altijd een vervanger geregeld worden inde tussentijd. Trouwens een tip voor een standaard artikel in de contracten. Indien er geen waardige vervanger door Ajax kan worden binnengehaald, blijft de huidige speler onder contract staan en kan er aanspraak worden gemaakt op een transfer 😈

WillieJanssen14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet je op je werk doen. Dan zegt je baas je hebt een transfer verdient... Naar de sociale dienst.

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Chelsea moet niet met zo een laag Bot komen en het is wel Ajax he. Chelsea. een bot van 100.000.000. is genoeg! Ajax blij,. Alvarez blij en Chelsea blij. !!👍😂😘

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als je dit toe laat dat spelers staken Ajax . dan gaat straks allen spelers voor een fooi van 50 miljoen weg bij Ajax.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Na 3 jaar ajax wil hij cashen, tsja wordt een lastig verhaal met steeds meer ontevreden spelers.Ook slecht voor beoogde aankopen later als ze niet weg mogen.Die gaan zich ook achter de oren krabben...

ChuckyVer28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft niks met ontevredenheid te maken die jongens kunnen na top van de top de spelers van Feyenoord en psv komen niet veder dan degradatie clubs dan gaat niemand klagen

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Whaha zielige chucky.

ChuckyVer28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De waarheid is kei hard

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ja daarom moet Ajax gewoon spelers weg kopen bij psv-feyenoord-az- contracten tellen dan toch niet meer? Feyenoord 1908 je geef het dubbelen contract en je heb de speler!

Moederkoek
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je bent nog altijd een medewerker en je moet respecteren dat je club een bepaalde visie heeft. Ben alles behalve een ajaxsupporter, maar sinds wanneer is het een schande om bij Ajax te spelen? Het is een geven en nemen en soms moet je gewoon nemen dat de club jou nog nodig heeft. Wat heeft ajax aan een vette bankrekening, maar de helft van zn basisspelers op het laatste moment zien vertrekken? Dan moet je gewoon volwassen zijn en het accepteren. Die 2 dagen dat hij niet werkt, daar doen de supporters een jaar over om dat salaris te verdienen. En daar mogen ze ook rekening mee houden. Want het is wel een decadente slap in the face. Rare trend dit en niet belonen. Drammers nooit belonen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen