Dit bedrag loopt PSV mis door het besluit van Cody Gakpo

1 september 2022, 09:40

PSV is door het besluit van Cody Gakpo om geen transfer te maken een fors bedrag misgelopen. Leeds United meldde zich volgens Voetbal International met een bod van 45 miljoen euro in Eindhoven.

Eerder vanochtend werd bekend dat Gakpo heeft afgezien van een overgang naar de Premier League. Het was de bedoeling dat de 23-jarige aanvaller naar Engeland zou vliegen om een transfer af te ronden, maar Elland Road wordt niet zijn nieuwe thuis. Naast Leeds werden de afgelopen tijd ook onder meer Manchester United, Arsenal, Everton en Nottingham Forest in verband gebracht met Gakpo.

Het Eindhovens Dagblad schreef in de nacht van woensdag op donderdag dat 'in samenspraak met de raad van commissarissen en directie' is besloten dat er nog één speler verkocht moet worden om de financiële situatie voor dit seizoen en komend seizoen helemaal veilig te stellen. De kans dat PSV nog daadwerkelijk een speler gaat verkopen lijkt klein nu Gakpo blijft.

De Eindhovenaren hebben Chelsea namelijk woensdag een 'nee' verkocht. De Londense club wilde Ibrahim Sangaré voor 40 tot 45 miljoen euro overnemen van PSV. Sangaré ligt nog tot de zomer van 2027 vast in het Philips Stadion. Hij zette vorige maand zijn handtekening onder een nieuw contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Besloten dat er nog één speler verkocht moet worden". Dus PSV heeft een flink gaatje in de begroting dit jaar?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen