PSV verkoopt één nee en laat vraagprijs toch nog zakken

1 september 2022, 07:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cody Gakpo lijkt daags na de Nederlandse Deadline Day nog een transfer te gaan maken. Twee clubs uit de Premier League willen de 23-jarige aanvaller overnemen van PSV. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano ligt Leeds United op dit moment op pole position. Ibrahim Sangaré lijkt gewoon bij PSV te blijven.

Gakpo wordt al de complete zomerse transferperiode in verband gebracht met een transfer naar Engeland. Pas op de laatste dag dat de Premier League-clubs zaken kunnen, lijkt een deal tot stand te komen. Arsenal, Manchester United, Nottingham Forest en Southampton: het is een greep uit de Engelse clubs die aan Gakpo zijn gelinkt. Het is echter Leeds dat op dit moment de beste papieren heeft om de Oranje-international te strikken.

Heel veel tijd heeft Leeds niet meer om een deal met PSV te sluiten. De Eindhovenaren hadden een prijskaartje van 50 miljoen euro om de nek van Gakpo gehangen, maar dat bleek volgens het Eindhovens Dagblad niet realistisch. PSV hoopt nu 'meer dan 40 miljoen euro' te vangen voor de aanvaller, die dit seizoen in vier Eredivisie-wedstrijden goed was voor zes doelpunten en drie assists.

PSV wil verkopen

De kans is groot dat Gakpo deze donderdag bij PSV vertrekt, daar de Eindhovenaren Ibrahim Sangaré niet naar Chelsea laten gaan. 'In samenspraak met de raad van commissarissen en directie is besloten dat PSV één speler moet verkopen om de financiële situatie voor dit seizoen en komend seizoen compleet veilig te stellen', aldus het Eindhovens Dagblad.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

EdKnoop01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor 40 miljoen strik erom heen aub! Ik vind Gakpo de laatste weken onzichtbaar. Dat hij 3 goals maakt tegen Volendam vind ik geen serieuze graadmeter. Europees heeft ie niets laten zien. Ik hoop mocht hij naar Engeland gaan dat hij daar kan slagen, niveau is toch echt wat hoger daar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen