'Chelsea verrast ook PSV: Sangaré tweede target naast Álvarez'

31 augustus 2022, 21:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV is na Ajax de tweede club die in de laatste uurtjes van de Nederlandse transfermarkt verrast wordt door Chelsea. Nadat de club een bod van vijftig miljoen euro neerlegde voor Edson Álvarez, is voor dezelfde positie nu ook Ibrahim Sangaré aan de beurt. De verwachting is dat The Blues 40 tot 45 miljoen euro over hebben voor de Ivoriaan.

Met dat verrassende nieuws kwam het Eindhovens Dagblad woensdagavond, iets meer dan twee uur voor de Nederlandse deadline. Kort daarvoor meldde De Telegraaf al dat Ajax een laat bod van Chelsea had ontvangen voor Álvarez, maar Sangaré zal dus als alternatief worden gezien. Beide spelers zouden de stap wel zien zitten.

Eerder deze window verlengde Sangaré zijn verbintenis bij PSV juist, waarmee de kans op een langer verblijf erg groot leek. Zo verdween ook de gelimiteerde afkoopsom van 37 miljoen euro uit zijn contract. Chelsea wil dat bedrag echter overtreffen en denkt dus aan een bedrag tussen de 40 en 45 miljoen euro. 

Lees ook: 'Chelsea meldt zich bij Ajax voor Alvarez

Sangaré óf Gakpo

Zo dreigen er kort voor de deadline niet één, maar twee sterkhouders te vertrekken bij PSV. Ook Cody Gakpo geniet nog altijd volop belangstelling uit Engeland. Een vertrek van beide spelers is volgens de Eindhovense krant echter uitgesloten. Maximaal één van de twee spelers zal PSV vandaag of morgen verlaten.

Lees ook: Gakpo gaat zelf in op mogelijk vertrek: "Moment van de waarheid"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen