Aubameyang loopt schade op bij inbraak: 'Moeilijk te begrijpen'

31 augustus 2022, 20:50

Maandagochtend pakten Spaanse media uit met het trieste nieuws dat Pierre-Emerick Aubameyang was mishandeld tijdens een inbraak in zijn woning. Twee dagen later komt de aanvaller van FC Barcelona zelf met een update. Hij bevestigt dat hij schade heeft opgelopen aan zijn kaak.

Aubameyang is al weken onderwerp van gesprek bij FC Barcelona. Niet omdat hij dit seizoen uit de startblokken is geschoten, maar omdat hij op de nominatie staat om te vertrekken. Manchester United werd genoemd als eventuele nieuwe bestemming, maar Chelsea is het meest concreet. De Londenaren hebben echter nog geen akkoord bereikt met FC Barcelona. Ook Aubameyang heeft zijn jawoord nog niet gegeven aan de nummer drie van het afgelopen seizoen in Engeland.

De voorbije dagen had de oud-speler van onder meer Borussia Dortmund en Arsenal echter iets anders aan zijn hoofd. De pijlsnelle aanvaller werd in de nacht van afgelopen zondag op maandag opgeschrikt door een inbraak in zijn woning. Vier bewapende mannen zouden de woning van Aubameyang en zijn vrouw zijn binnengedrongen, waarbij de aanvaller in een poging om zijn gezin te beschermen rake klappen ontving. Zo zou hij zijn geslagen met een ijzeren staaf. Aubameyang zou er een gebroken kaak aan hebben overgehouden.

De aanvaller bevestigt op social media dat hij inderdaad zijn kaak heeft bezeerd, maar ook dat hij binnen de kortste keren zal herstellen. Spaanse media verwachten echter dat hij een paar weken niet inzetbaar is. 'Gelukkig heeft niemand anders fysieke schade opgelopen' schrijft Aubameyang. 'Het gevoel dat we niet langer veilig zijn in ons eigen huis is moeilijk te begrijpen en te beschrijven, maar als familie komen we hier bovenop en staan we sterker dan ooit.' Twee maanden geleden zouden dieven ook al het huis van Aubameyang hebben binnengedrongen. Maar volgens de politie was er op dat moment niemand thuis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen