Eredivisieclubs versterken zich op Deadline Day; Tavsan blijft bij NEC

22 december 2022, 22:14

De traditionele Deadline Day van de Nederlandse transfermarkt is in volle gang. Verschillende Eredivisieclubs trokken de afgelopen uren nog spelers aan. Verder was er ook bij [a,https://www.footballtransfers.com/nl/teams/nl/nec,_blank,NEC] goed nieuws: de zeer gewilde Elayis Tavsan blijft voorlopig in Nijmegen.

Dat bevestigde de jonge aanvaller zelf in gesprek met De Gelderlander. "Ik heb gisteren een gesprek gehad met trainer Rogier Meijer en technisch directeur Ted van Leeuwen. Zij wilden weten hoe mijn situatie is en toen hebben we afgesproken dat ik bij NEC blijf. Ik zit hier goed op mijn plek en ik denk niet dat er nog wat gaat gebeuren."

Voor de Nijmegenaren is het aanblijven van de jeugdinternational erg goed nieuws. Deze zomer was er veel interesse voor de speler, die onder meer aan Olympiakos en Besiktas werd gelinkt. "Er was veel interesse in mij", bevestigde Tavsan. "Maar van welke clubs en of ik met andere clubs gesproken heb, kan ik niet zeggen."

Transfers in de Eredivisie

Tegelijkertijd werden er woensdagmiddag en -avond verschillende transfers in de Eredivisie afgerond. SC Cambuur nam Daniël van Kaam over van FC Groningen, NEC haalde verdediger Terry Lartey Sanniez terug na een avontuur in Slovenië, Norbert Alblas kwam van TOP Oss over naar Excelsior als nieuwe reservekeeper en Fortuna Sittard trok rechtsbuiten Úmaro Embaló van Benfica aan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen