De Mos niet overtuigd van El Ghazi: "Er moet toch een betere zijn"

31 augustus 2022, 18:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aad de Mos heeft zijn twijfels bij de transfer van Anwar El Ghazi naar PSV. De aanvaller kwam over van Aston Villa, waarmee de Eindhovense club de gewenste versterking voor de voorhoede binnen had. De Mos denkt echter dat er betere alternatieven waren geweest.

"Ik ben niet zo'n El Ghazi-man", zei De Mos al in een video-item van het Eindhovens Dagblad. "Ik heb zijn statistieken bekeken, dat is ook niet veel. Er moet toch een betere speler zijn? Er moeten toch jongens zijn die je in Zuid-Amerika kan ophalen. Of zoals AZ het doet, in Scandinavië."

Dat zou volgens De Mos geen probleem moeten zijn als de scouting op orde is. "Er is altijd tijd. Er zijn altijd spelers te koop, als je ze maar klaar hebt liggen. Je zult zien dat er op het laatste moment nog onbekende spelers bij clubs terecht gaan komen. Dan hoef je niet altijd de hoofdprijs te betalen."

"Het is niet zo moeilijk toch?", vervolgde hij. "Het is bij Ajax al bewezen dat je veel van dat soort spelers kunt halen en allemaal voor de hoofdprijs kunt verkopen. Ik denk dat het niet zo moeilijk is."

Lees ook: PSV haalt met El Ghazi gewenste ervaring op de vleugel in huis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen