'Feyenoord klaar op de transfermarkt: geen nieuwe middenvelder'

31 augustus 2022, 17:18

Feyenoord zal geen opvolger meer aantrekken voor Fredrik Aursnes. De club is daar de afgelopen dagen en uren wel naar op zoek geweest, maar heeft geen geschikte en haalbare kandidaat kunnen vinden. Alleen bij een buitenkansje komen de Rotterdammers nog in actie.

Dat werd woensdagmiddag gemeld door clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad en door Voetbal International. Gouka kreeg vanuit de club te horen dat de selectie rond is en dat er niets meer bij zal komen. De kans dat het genoemde buitenkansje zich nog voordoet, wordt ook klein geacht.

Lees ook: Renovatie compleet? Feyenoord presenteert vijftiende aanwinst

Feyenoord trok deze transferperiode liefst vijftien nieuwe spelers aan om de grote leegloop als gevolg van het succesvolle Conference League-seizoen op te vangen. Op de slotdag werd vooral nog gekeken naar een 'zes' als opvolger van Fredrik Aursnes, maar targets Florian Grillitsch en Kristoffer Olsson kwamen uiteindelijk niet. 

Lees ook: Ajax troeft Feyenoord af en haalt Schreuder-bekende Grillitsch binnen

Zerrouki

Wie ook in beeld was voor die positie, was FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Supporterswebsite 1908.nl beweerde in tegenstelling tot eerder genoemde media dat zijn komst nog wél een optie is. Voetbal International schreef juist dat zijn komst 'definitief van de baan' is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeggen deze watchers wel vaker. Vorig jaar ook ,en toen kwam dessers nog

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen