Timber over opvolging Antony: "Natuurlijk wel een gevoel bij"

31 augustus 2022, 16:43

Op de laatste dag van de transfermarkt is Ajax nog altijd in onzekerheid over de opvolging van Antony. Dat geldt uiteraard ook voor de spelers. Tijdens de Eredivisie Awards werd Jurriën Timber - die de prijzen voor grootste talent én beste speler van het afgelopen seizoen in ontvangst nam - gevraagd naar de situatie.

"Ja, natuurlijk", antwoordde Timber op de vraag van de NOS of het vertrek van Antony een aderlating is voor de ploeg. "Antony is een fantastische speler, dus het is jammer dat hij weg is. Maar het is voor hem persoonlijk een heel mooie stap. Dat heeft hij heel erg verdiend."

Over zijn opvolging: "Ik denk dat we binnen de groep veel goede spelers hebben. Het is aan Ajax zelf om te zeggen of hij vervangen moet worden of niet. Natuurlijk hebben wij daar ook een gevoel bij, maar uiteindelijk moeten we er gewoon staan zaterdag, met of zonder vervanger van Antony."

Daarmee zegt Timber niet dat hij en zijn ploeggenoten er niet mee bezig zijn. "Er wordt over gesproken binnen de groep, maar uiteindelijk moeten wij ons focussen op zaterdag. De transferzaken, dat doen Klaas, Gerry en Van der Sar wel." Timber doelde met zaterdag op de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur om 16.30 uur. 

Lees ook: 'Ajax klopt door Ocampos-soap toch weer aan bij Ziyech'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen