Kudus wil transfer forceren; rvc blijft 'nee' zeggen tegen Ocampos

31 augustus 2022, 13:41

Mohammed Kudus wil een transfer forceren. De aanvallende middenvelder volgt het voorbeeld van Antony en heeft woensdag geweigerd om het trainingsveld van Ajax op te gaan. Hij wil graag naar Everton, maar de Amsterdammers houden dat vooralsnog tegen.

Dat melden Voetbal International en De Telegraaf. De interesse van Everton is al enkele weken concreet, maar Ajax weigert dus mee te werken. De landskampioen wil de Ghanees niet laten gaan, ondanks het feit dat hij dit seizoen geen basisplaats heeft in de Johan Cruijff ArenA. Alfred Schreuder zou namelijk wel gecharmeerd van hem zijn, maar de voetballer wil gewoon iedere week spelen. Dat kan momenteel niet in Amsterdam, waardoor hij alsnog wil vertrekken.

De Ghanees kwam twee jaar geleden voor negen miljoen euro over van FC Nordsjaelland. Hij begon uitstekend aan zijn periode bij Ajax, maar kreeg daarna last van blessures. Op het middenveld heeft hij in Amsterdam behoorlijke concurrentie van Steven Berghuis, Davy Klaassen en Kenneth Taylor. Hij zou zelf niet het gevoel hebben dat een basisplaats dichtbij is, waardoor hij zijn zinnen heeft gezet op het Premier League avontuur. Of Ajax 'ja' zegt tegen een deal door de muiterij valt te bezien. Schreuder wilde eerder al niet dat Antony vertrok, maar dat gebeurde wel. Mogelijk wordt het behouden van Kudus gezien als goedmakertje.

Lucas Ocampos

Lucas Ocampos werd gezien als ideale opvolger van Antony, maar het is de vraag of hij gaat komen. De raad van commissarissen zei eerder 'nee' tegen een transfersom van twintig miljoen euro en ook een korting van vijf miljoen verandert dat standpunt niet. De Telegraaf meldt dat er alleen ingestemd wordt met een mogelijke huurdeal. Of Sevilla en de speler daar zelf voor openstaan, is onbekend.

Lees ook: 'Ajax klopt door Ocampos-soap toch weer aan bij Ziyech'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Los van dat het idioot gedrag is een contract niet te respecteren en dan maar linksom of rechtsom proberen te forceren. Zowel van clubs als spelers.... komt hij bij Everton wel aan de bak dan? Vorig jaar heeft een 3e keus van Manchester United ook geen potten weten te breken en die was ooit eens eerste keus bij Ajax integen stelling tot deze snuiter

JoDurand
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is gewoon extra signaal afgeven dat je echt graag weg wilt, 1 dagje niet meetrainen en eventueel boete betalen aan Ajax. Nog een seizoen niet spelen in de basis bij Ajax, waar kan ie dan nog terecht?

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zat er dik in 😈dat de volgende zal komen na het vertrek van judas Anthony!😇

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ontevreden spelers moet je niet willen houden, niet als ze niet voor hun kans willen gaan en willen vechten voor hun plek in het elftal. Gewoon laten gaan zolang er wel een goed en acceptabel bedrag op tafel komt.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sinds die bij Ajax kwam miept i al

ChuckyVer28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De rvc van ajax is gewoon van amateur niveau en wil gewoon zelf meer geld opstrijken

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je weet dat een RVC lid van Ajax niet betaald krijgt en geen bonus krijgt voor de werkzaamheden?

ChuckyVer28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan moeten ze daar gewoon weg als je 2 top spelers tegen hou wegens rest waarde en je laat blind wel komen ben je gewoon gek

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze zitten er om te voorkomen dat Ajax ooit in Feyenoord achtige problemen komt. Als Huntelaar en Hamstra het goed kunnen onderbouwen dan zullen ze geen nee zeggen. Waarschijnlijk was het verhaal niet goed genoeg.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen