'Ten Hag denkt weer aan oude bekende: United klopt aan bij Barça'

31 augustus 2022, 11:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United zit aan de onderhandelingstafel met FC Barcelona. Deze keer wordt niet gepraat over Frenkie de Jong, maar over Sergiño Dest. De vleugelverdediger valt in Catalonië buiten de boot, maar Erik ten Hag ziet voor hem wel een rol weggelegd op Old Trafford.

The Manchester Evening News en El Mundo Deportivo melden dat er oriënterende gesprekken gevoerd worden over een mogelijke transfer. De Engelse club zou de vleugelverdediger willen huren van Barça. Ten Hag zou in hem een betere versie van Aaron Wan-Bissaka zien. Mocht Dest de tijdelijke overstap maken, dan moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Diogo Dalot. Hij was afgelopen weekend nog goed voor de assist op Bruno Fernandes tijdens de 0-1 overwinning op Southampton.

Dest kan de vierde oud-Ajacied worden op Old Trafford. Deze zomer kwam Christian Eriksen transfervrij over van Brentford, terwijl voor Lisandro Martinez en Antony stevig de portemonnee werd getrokken. De voetballers leverden de Amsterdamse club deze zomer meer dan honderdvijftig miljoen euro op. Daarnaast kwam met Tyrell Malacia nog een andere speler uit de Eredivisie naar Old Trafford en werd Cody Gakpo gelinkt aan de club. Die interesse is inmiddels bekoeld.

Volgens Mundo Deportivo is Manchester United de enige optie die Dest wil overwegen. De vleugelverdediger, die in de periode van Ronald Koeman naar FC Barcelona kwam, kreeg meerdere aanbiedingen, maar daar werd hij niet warm van. Een hernieuwde samenwerking met Ten Hag in de grootste competitie van de wereld ziet hij wel zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er zit toch vast wel een scouting staff bij die club die naar meer spelers kijkt dan ajax of de eredivisie?

SILLYSNEK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach, aan de andere kant is je werk als scout dan wel heel makkelijk, lekker korte dagen.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lol, Dest is echt veel te licht voor de Premier League. Die wordt door jongens als Zaha in de grond gestopt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen