'FC Utrecht wil Younes huren: koerswijziging ingezet in Galgenwaard'

31 augustus 2022, 09:27

FC Utrecht haalde al dertien spelers naar de Galgenwaard, maar de club is nog niet helemaal klaar. Er wordt ingezet op de komst van Amin Younes, die gehuurd moet worden van Al-Ettifaq uit Saoedi-Arabië. De vleugelaanvaller wil graag dichter bij huis voetballen.

De Telegraaf meldt dat hij wegens privéomstandigheden graag terugkeert in Nederland, waarbij Voetbal International aanvult dat hij zijn vrouw en kind mist. De aanvaller zou zich daarnaast via FC Utrecht weer in de kijker van Die Mannschaft wil spelen. De aanvaller heeft een plek in de WK-selectie nog niet uit zijn hoofd gezet en denkt hier beter in beeld te komen bij de bondscoach. De club uit Saoedi-Arabië zou wel mee willen werken, waardoor een deal op de slotdag van de transferperiode nog rond kan komen.

FC Utrecht wil graag nog een aanvaller aan de selectie toevoegen omdat Mimoun Mahi geblesseerd is. Het is nog maar de vraag hoelang hij aan de kant staat, terwijl ook nog niet gezegd kan worden wanneer Sander van de Streek weer kan spelen na een buikspierblessure. Overigens heeft de komst van de oud-Ajacied niet alleen met blessuregevallen in de selectie te maken. Henk Fraser lijkt ook bezig te zijn met een koerswijziging na een matige competitiestart.

De trainer begon dit seizoen te bouwen aan een 5-3-2-systeem, maar lijkt dat nu toch niet door te voeren. De eerste wedstrijden leverden slechts twee punten op waardoor Fraser tot de conclusie lijkt gekomen dat 4-4-2 beter bij de ploeg past. Younes kan fungeren als buitenste middenvelder of als extra spits, zwervend om Bas Dost heen. Daarnaast zou de achtvoudig international ook nog als buitenspeler in een 4-3-3-opstelling kunnen spelen, waardoor de club nog meer keuzes heeft qua systemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was bij Ajax destijds een leuke speler die uiteindelijk sportief de verkeerde keuzes maakte bij Ajax en daarmee zijn loopbaan eigenlijk om zeep hielp.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Redan en Douvikas bakken er niets van, Boussaid is te licht ( letterlijk), Mahi geblesseerd. Van der Streek en Ramselaar worden node gemist. Henk is niet te benijden....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen