Sinisterra steelt de show met mijlpaal: "Hij is weer helemaal terug"

31 augustus 2022, 09:11

Luis Sinisterra bereikte dinsdagavond een nieuwe mijlpaal in zijn carrière. De aanvaller heeft namelijk zijn eerste Premier League-doelpunt te pakken. De voormalig Feyenoorder mocht voor het eerst in de basis beginnen in de competitie en betaalde dat vertrouwen meteen terug met de 1-1 tegen Everton. Het zorgde voor tevredenheid bij Jesse Marsch.

Na 55 minuten liet de aanvaller het stadion ontploffen met de gelijkmaker. "Luis heeft laten zien dat hij een fantastische speler is. We zijn heel blij dat hij een speler van ons is. Luis had eerder nog te maken met een ongelukkige blessure, maar nu is hij weer helemaal terug", vertelt de trainer voor de camera van het clubkanaal.

Sinisterra mocht eerder al drie keer invallen in de Premier League en wist onlangs al te scoren in het League Cup-duel met Barnsley. Nu is hij dus ook los in competitieverband. "Hij liet zien hoe gevaarlijk hij kan zijn voor het doel. Hij kan vanuit alle hoeken scoren, op verschillende manieren. Ik ben blij voor hem. Een basisdebuut opluisteren met een doelpunt is prachtig", besluit de oefenmeester, die zijn club deze zomer miljoenen nar Rotterdam over zag maken voor de buitenspeler.

Pascal Struijk

Nederlander Pascal Struijk deed negentig minuten mee bij Leeds, dat dus een punt overhield aan het duel met Everton. Hij was ook lovend over Sinisterra. "Hij maakt een mooie goal. Dat deed hij in de bekerwedstrijd ook al. Nu deed hij het ook nog met links. Hij zorgt voor zoveel dreiging voorin, we zijn heel erg blij met hem", vertelt hij aan het clubkanaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geweldige speler!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen