Ocampos onderweg naar Amsterdam: "Juiste beslissing genomen"

30 augustus 2022, 20:40

Lucas Ocampos wordt bij Ajax de opvolger van de vertrokken Antony. De aanvaller van Sevilla stapte dinsdagavond in het vliegtuig richting Amsterdam om daar zijn transfer af te ronden. Op het vliegveld stond hij nog kort de Spaanse pers te woord.

"Ik denk dat ik de juiste beslissing genomen heb", zei Ocampos over zijn transfer naar Ajax, geciteerd door BeSoccer Sevilla. "Voor mezelf, voor mijn familie, voor de club en voor mijn toekomst. Het is niet makkelijk om een plek te verlaten waar je zo gelukkig bent geweest en zoveel mensen hebt die van je houden. Dat maakt het lastig."

De 28-jarige Argentijn speelde sinds 2019 voor Sevilla en sluit met zijn stap naar de Eredivisie een belangrijk tijdperk in zijn leven af. "Ik vertrek met veel mooie herinneringen. Ik denk dat zowel de club als ikzelf nergens spijt van hoeft te hebben. Ik wil iedereen bedanken voor deze drie jaar, omdat ze erg belangrijk zijn geweest. Zowel voor mij als voor mijn familie."

Ook van de club zelf nam Ocampos al afscheid. "Ik heb vandaag met de trainer (Julen Lopetegui, red.) gesproken. Met hem en zijn trainersstaf heb ik een fantastische band. Ik vertrek hier als een gelukkig persoon, met veel vrienden. Ik denk dat ik een goede indruk heb achtergelaten. Dat is het belangrijkst."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Alifoeroe79
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Welkom Ocampos! Het Zuid-Amerikaanse gehalte moet na het vertrek van alle Brazilianen en Argentijnen natuurlijk weer worden aangevuld. Ajax haalt iig een ervaren speler en tevens een goedkopere optie dan Ziyech binnen. Ben benieuwd hoe hij zich gaat manifesteren in dit team.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen