'Feyenoord bezig met middenvelder en contractverlenging Pusic'

30 augustus 2022, 19:17   Bijgewerkt: 30 augustus 2022, 19:31

Feyenoord vervolgt tijdens de laatste dagen van de transferwindow de zoektocht naar een opvolger van Fredrik Aursnes. In die zoektocht is nu ook de naam van Kristoffer Olsson naar voren gekomen De 27-jarige Zweed zou mogen vertrekken bij zijn huidige club Anderlecht. 

Dat wist het Zweedse Sportbladet dinsdag te melden. Ook Feyenoord-platform 1908.nl kon het nieuws even later bevestigen. Olsson was afgelopen seizoen basisspeler in zijn debuutseizoen voor Anderlecht, maar zou dit jaar op minder speeltijd kunnen rekenen. Voor zowel Feyenoord als Olsson zou een overstap daardoor interessant worden. Het gaat in dat geval om een huurdeal met optie tot koop.

Sinds het vertrek van Aursnes werden meerdere kandidaten genoemd om hem op te volgen. FC Twente hanteerde een te hoge vraagprijs voor Ramiz Zerrouki, de transfervrije Florian Grillitsch heeft hoge salariseisen en ook de komst Sivert Mannsverk van Molde FK is geen zekerheidje. 1908.nl schreef eerder op de dag al dat de mogelijkheid bestaat dat er geen middenvelder meer wordt aangetrokken. Olsson zou echter dus nog een optie zijn, al moet een deal wel voor woensdagavond 23.59 uur worden afgerond.

Marino Pusic

Naast de versterkingen op het veld wil Feyenoord ook in de technische staf een slag slaan. Het contract van Marino Pusic, de assistent-trainer die nu nog tot 2024 vastligt, moet namelijk met minstens een jaar worden verlengd. De trainer gaf aan eerder enkele aanbiedingen van clubs uit Zuid-Europa te hebben afgewezen. "Het is niet dat ik geen ambities heb als trainer, maar ik ben gelukkig bij Feyenoord. Er moet echt iets bijzonders komen, wil ik verder gaan kijken", zei hij tegenover Voetbal International.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen