'Ajax schakelt snel en heeft opvolger Antony zo goed als binnen'

30 augustus 2022, 16:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax is zeer dicht bij de komst van de 28-jarige vleugelaanvaller Lucas Ocampos. Slechts enkele uren nadat het vertrek van Antony naar Manchester United officieel werd, zou er met Sevilla een akkoord zijn bereikt over de komst van diens opvolger. De Amsterdammers betalen naar verluidt zo'n twintig miljoen euro voor de Argentijn. 

Dat meldde De Telegraaf dinsdagmiddag, een kleine drie uur na het definitieve vertrek van Antony. Met Sevilla ligt er dus een akkoord, terwijl Ajax het met de speler op hoofdlijnen ook al eens is geworden over zijn transfer. Hij zal in Amsterdam een meerjarig contract tekenen; hoe lang precies is nog niet bekend.

Ajax was eerder nog huiverig om Antony te verkopen, omdat er weinig goede vervangers klaar stonden. Hakim Ziyech gold als eerste keus, maar zijn komst bleek een lastig verhaal te worden. Ook oude bekenden Anwar El Ghazi en Justin Kluivert kwamen in beeld, maar zij verkasten naar respectievelijk PSV en (waarschijnlijk) Fulham.

Met Ocampos denkt Ajax nu wel een speler in huis te halen die het niveau direct aan zal kunnen. De tweebenige aanvaller heeft niet het beste seizoen achter de rug, maar heeft zich in het verleden wel al op hoog niveau bewezen. Daarbij hoopt de tienvoudig international met zijn transfer naar Ajax een plek in de WK-selectie van Argentinië veilig te stellen.

Lees ook: Records aan diggelen: Ajax bevestigt transfer Antony naar United

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ChuckyVer28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Top aankoop

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen