AZ verkoopt back aan Ludogorets; Emmen strikt El Messaoudi

30 augustus 2022, 18:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aslak Witry vervolgt zijn loopbaan in Bulgarije. De Noorse verdediger heeft een akkoord bereikt met Ludogorets over een permanente overstap, zo wordt bevestigd vanuit Alkmaar. Witry moest het dit seizoen doen met een reserverol en zal bij de Bulgaarse topclub hopen op meer minuten.

Witry was net begonnen aan zijn tweede seizoen in Alkmaarse dienst. Afgelopen week schopte de verdediger het tot 28 wedstrijden in de hoofdmacht van de Alkmaarders. AZ pikte hem vorig jaar zomer op bij het Noorse Djurgårdens IF, dat 1,75 miljoen euro ontving voor de verdediger. In Bulgarije wordt Witry ploeggenoot van Sergio Padt.

El Messaoudi

Ahmed El Messaoudi keert terug op de Nederlandse velden. De Belgisch-Marokkaanse middenvelder verruilt het Turkse Gaziantep per direct voor FC Emmen, waar hij een eenjarig contract heeft ondertekend. El Messaoudi speelde in Nederland eerder met succes voor Fortuna Sittard en FC Groningen. 

De eenvoudig international van Marokko is een directe versterking voor de Drentse promovendus. "Met Ahmed voegen we een veelzijdige middenvelder toe aan de selectie; hij kan op alle posities op het middenveld uit de voeten en past bij onze manier van spelen", vertelt voorzitter Ronald Lubbers op de clubwebsite van FC Emmen.

Volg hier: alle ontwikkelingen op de transfermarkt

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen