'Ajax overweegt in slotfase transfermarkt bod op Griekse keeper'

30 augustus 2022, 11:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax hoopt zich in de slotfase van de transfermarkt alsnog te versterken met een nieuwe doelman. De Amsterdammers overwegen een bod uit te brengen om Benfica-doelman Odysseas Vlachodimos naar de Eredivisie te halen. De Griek stond eveneens op de verlanglijst van Manchester United.

Dat meldt Fabrizio Romano. De club van Erik ten Hag heeft echter besloten om Martin Dubravka als back-up voor David De Gea naar de Premier League te halen. Ajax heeft Vlachodimos al langer op de verlanglijst, maar is in de slotfase van de transfermarkt van plan om definitief door te pakken. De 28-jarige sluitpost moet in Amsterdam de concurrentie aangaan met Remko Pasveer.

Met zijn 38 jaar nadert Pasveer zijn voetbalpensioen. Concurrent Maarten Stekelenburg kampt regelmatig met blessureleed, terwijl de jonge Jay Gorter nog niet klaar is voor het grote werk. De ex-doelman van Go Ahead Eagles blunderde tijdens de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, waardoor de Amsterdammers naast de prijs grepen.

De in Duitsland geboren keeper verdedigde al 176 keer het doel van Benfica, Daarin hield hij zeventig keer de nul. In het verleden stond de 27-voudig international van Griekenland onder de lat bij VfB Stuttgart en Panathinaikos.

Lees ook: Schreuder gaat in op geruchten over terugkeer Hakim Ziyech

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan kun je Gorter dus gelijk bij het vuil zetten. Had hij nog hoop dat beide bejaarden weleens een opa dag zouden opnemen dan gaat dat met 3 keepers voor hem niet gebeuren. Maar ik vraag me dan af.... Als die keeper zo goed is waarom is hij dan bij Benfica tweede keus? Vast niet omdat hij de beste is.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ervaren keeper en weinig rare fratsen.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De gedroomde kandidaat lijkt me. Erg goede keeper.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen