'Sevilla hoopt op snel akkoord over Ocampos, transfersom genoemd'

30 augustus 2022, 11:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sevilla hoopt op korte termijn een akkoord te bereiken met Ajax over de transfer van Lucas Ocampos. De 28-jarige Argentijn moet het in Spanje doen met een reserverol, terwijl Ajax vanwege het naderende vertrek van Antony juist op zoek is naar een nieuwe rechtsbuiten. In Spaanse media circuleert inmiddels een forse transfersom.

Volgens het Spaanse Revelo kan Ocampos een onverwachte sleutelrol gaan spelen bij Sevilla. De aanvaller schept met zijn vertrek uit La Liga ruimte in het salarisbudget, waardoor er voor Sevilla de mogelijkheid bestaat om de gewenste aanvallende versterkingen naar La Liga te halen. De subtopper denkt sowieso aan Umar Sadiq, Lucas Boyé en Raul De Tomás.

De komst van Adnan Januzaj is al in kannen en kruiken, maar Sevilla denkt dat het aantrekken van een buitenspeler en een spits noodzakelijk is om ook dit seizoen weer tot de top van Spanje te behoren. Ocampos heeft een reserverol bij Sevilla, waardoor hij op zoek mag naar een nieuwe werkgever. Ajax hoopt daarvan te profiteren.

De tienvoudig international van Argentinië was afgelopen seizoen goed voor zes doelpunten en vier assists in La Liga. Drie seizoenen geleden beleefde Ocampos zijn beste jaar. Toen was hij goed voor liefst veertien treffers in de Spaanse topcompetitie. Spaanse media reppen momenteel over een transfersom van 24 miljoen euro. Dat kan via bonussen nog oplopen.

Lees ook: Dit zijn de duurste verkopen ooit per Eredivisie-club

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Prima bedrag om aan een speler uit te geven die in goede doen is wanneer je kwaliteit zoekt, maar dat is Ocampos niet. Mocht hij het niveau niet meer halen kun je hem na 2 seizoenen voor nul afschrijven, want dan is hij 30 en gaat hij niets meer opleveren van die 24 miljoen.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit lijkt me echt een veel te groot risico.

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is iig geen breedte aankoop voor dat bedrag.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee dat mag je wel zeggen. En zo'n zekerheidje lijkt Ocampos me toch niet. Is dit paniek bij H2?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen