FC Groningen pikt mogelijke opvolger Strand Larsen op in Bundesliga

30 augustus 2022, 08:41

FC Groningen heeft zich een dag voor het sluiten van de markt versterkt met Florian Krüger. De Duitse aanvaller wordt permanent overgenomen van Bundesliga-laagvlieger Arminia Bielefeld en tekent een contract voor vier seizoenen bij de middenmoter in de Eredivisie.

De spits zal in Groningen de concurrentiestrijd moeten aangaan met Jörgen Strand Larsen, maar de kans bestaat ook dat FC Groningen de Noorse aanvaller in de slotdagen van de transfermarkt nog kwijt raakt. Onder meer Middlesbrough en Celta de Vigo waren bereid om miljoenenbedragen neer te tellen voor de spits, maar Groningen verlangt ten minste tien miljoen euro.

Arminia Bielefeld pikte Krüger in 2021 op bij Erzgebirge Aue, waar hij zich toonde als doelpuntenmaker. Bij Arminia Bielefeld kon hij dat echter nooit bewijzen. Afgelopen seizoen schopte hij het tot 27 wedstrijden in de hoofdmacht, maar daarin stokte zijn teller op één treffer.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is blij met het aantrekken van de aanvaller, die tevens interlands speelde voor Jong Duitsland. "Dit is een jongen met Bundesliga-ervaring, maar op het tweede niveau heeft hij ook een hoog rendement gehaald. Hij is dynamisch, behoorlijk snel en hij kan goed afwerken", aldus Fledderus op de clubwebsite van zijn werkgever.

Bekijk hier: alle afgeronde transfers in de Eredivisie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Vikingsunite
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De opvolger van Michael de Leeuw

Vikingsunite
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

2 artikelen verder citeer ik fcupdate zelf: Groningen gaat Krüger overnemen van Arminia Bielefeld, dat vorig seizoen uit de Bundesliga degradeerde. De 23-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen 27 wedstrijden op het hoogste Duitse niveau. Groningen haalt Krüger als opvolger van Michael de Leeuw, die deze zomer de overstap naar Willem II maakte. Hoe dan deze titel? No.

divano
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

denk niet dat dit voor Groningen een verbetering gaat worden, wel mooi voor Strand Larssen gewoon verdiend en een club van fatsoenlijk niveau werkt daar gewoon aan mee dus als we het over fatsoen hebben hebben we het niet over Twente

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen