Antony doorstaat keuring bij United en wordt snel gepresenteerd

30 augustus 2022, 07:29   Bijgewerkt: 30 augustus 2022, 07:44

Antony mag zich bijna officieel speler van Manchester United noemen. De Braziliaanse aanvaller is maandagavond medisch gekeurd in Engeland, waar hij eerder op de dag al landde. Dinsdag wordt de transfer van de buitenspeler officieel beklonken, waardoor hij opnieuw gaat samenwerken met coach Erik ten Hag.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Met de transfer van Antony is een vaste transfersom van 95 miljoen euro gemoeid. Dat bedrag kan via bonussen nog oplopen tot honderd miljoen euro. Daarmee wordt de buitenspeler met afstand de duurste speler ooit in de eredivisie. Dat record stond nog altijd op naam van Frenkie de Jong, die in 2019 voor 85 miljoen euro naar FC Barcelona verkaste.

De aanvaller moet een flinke dosis creativiteit toevoegen aan het aanvalsspel van Manchester United. Daarom bombardeerde Ten Hag hem al snel tot grootste doelwit van deze zomer. Ajax wees aanvankelijk een bod van tachtig miljoen euro af, maar zwichtte uiteindelijk voor de hoofdprijs die United bereid was om te betalen.

Antony werd maandagmiddag al gesignaleerd op trainingscomplex Carrington. De buitenspeler ontbrak de laatste twee duels van zijn Amsterdamse werkgever, tot onvrede van coach Alfred Schreuder.

Lees ook: Ajax schrijft Ihattaren waarschijnlijk niet in voor Champions League

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is een erg leuke voetballer , maar wat een bedrag zeg .. Ajax heeft er echt alles uit weten te wringen . Nu maar hopen dat deze jonge knaap het kan waar maken bij United . Hoop.ik echt voor de club en natuurlijk ook voor ten Hag .

Enzomaiorca
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In 2013 stond de hele voetbalwereld op zijn kop toen Real €100 miljoen voor Bale betaalde, een wereldtransfer record, nu zijn dat bijna gangbare bedragen voor talentvolle spelers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen