Witte rook aanstaande: PSV heeft Anwar El Ghazi bijna binnen

29 augustus 2022, 22:47   Bijgewerkt: 29 augustus 2022, 22:54

PSV heeft Anwar El Ghazi bijna binnen. De 27-jarige aanvaller heeft de Eindhovense club zijn ja-woord gegeven, zo meldt Voetbal International. Volgens De Telegraaf tekent El Ghazi in het Philips Stadion een contract voor drie seizoenen.

Eerder bereikte PSV al een akkoord met Aston Villa over een bescheiden transfersom van 2,5 miljoen euro, dat door bonussen kan oplopen tot 3 miljoen euro. Het laatste struikelblok, het salaris van El Ghazi, lijkt nu ook weggenomen. De verwachting is dat de transfer dinsdag of woensdag wordt afgerond.

De komst van El Ghazi kan niet los worden gezien van het mogelijke vertrek van Cody Gakpo. De 23-jarige aanvaller wordt door meerdere Engelse clubs begeerd. Southampton gaat zich binnen afzienbare tijd met een bod van 35 tot 40 miljoen euro melden in het Philips Stadion. Mogelijk gaan ook nog andere clubs een poging wagen om Gakpo los te weken bij PSV.

Maar El Ghazi wordt vooral gehaald als vervanger van Noni Madueke. De Engelse aanvaller liep in de voorbereiding een zware blessure op en zal de komende maanden niet in actie komen. Op de vleugels heeft Ruud van Nistelrooij ook de beschikking over Ismael Saibari, Johan Bakayoko, Yorbe Vertessen en Sávio.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen