Transfer bijna afgerond: Antony arriveert bij Manchester United

29 augustus 2022, 20:15   Bijgewerkt: 2 januari 2023, 10:48

De transfer van Antony naar Manchester United is aanstaande. De aanvaller van Ajax is maandagavond gearriveerd op Carrington, het trainingscomplex van de Engelse club.

Antony wordt naar verluidt vanavond nog medisch gekeurd door Manchester United. De club van trainer Erik ten Hag gaat de Braziliaanse buitenspeler voor 100 miljoen euro (inclusief bonussen) overnemen van Ajax. Afgelopen weekend bereikten de clubs een akkoord over de transfer.

Manchester United rondt de komst van Antony vermoedelijk vandaag of morgen nog af. De Braziliaan wordt de duurste vanuit de Eredivisie getransfereerde speler ooit. Antony neemt het record over van Frenkie de Jong. In de zomer van 2019 stapte hij voor 86 miljoen euro over van Ajax naar FC Barcelona.

Opvolger

Ajax gaat naar verwachting de komende dagen een opvolger voor Antony aantrekken. Daarvoor zijn meerdere spelers in beeld. Hakim Ziyech is de topkandidaat om de offensieve vacature in te vullen. De namen van Lucas Ocampos, Leon Bailey en Justin Kluivert zingen eveneens rond in de Johan Cruijff ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen