Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sow maakt geen vrienden in Doetinchem en tekent bij Go Ahead

Sow maakt geen vrienden in Doetinchem en tekent bij Go Ahead

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 augustus 2022 – Go Ahead Eagles heeft maandagavond de komst van Sylla Sow wereldkundig gemaakt. De 26-jarige aanvaller leek op weg naar De Graafschap, maar maakte op het allerlaatste moment een andere keuze.

Sow bereikte afgelopen weekend een akkoord met De Graafschap. De deal leek in kannen kruiken, getuige de officiële aankondiging van de club uit Doetinchem. Sow vloog zondag - volgens diverse media op kosten van De Graafschap - naar Nederland, waar hij medisch gekeurd zou worden door de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Deze maandag meldde hij zich echter niet in Doetinchem, maar in Deventer.

Bij Go Ahead heeft Sow een contract van twee jaar getekend. Hij komt over van het Engelse Sheffield Wednesday. "Ik ben super blij om weer terug te zijn in Nederland en in de Eredivisie te kunnen spelen", reageert de aanvaller. "Ik kan niet wachten om de mensen op de tribunes van De Adelaarshorst blij te maken. Het superwarme onthaal van vandaag is voor mij veelzeggend over de aard van deze club."

Met de komst van Sow heeft Go Ahead de gewenste aanvallende versterking binnen. "Sylla is een fysiek sterke aanvaller die als linksbuiten en als spits kan spelen. Hij is sterk in de dribbel, maar kan ook een bal vasthouden met zijn rug naar de tegenstander. Met zijn komst hebben we aanvallend meer mogelijkheden", aldus technisch manager Paul Bosvelt.

Controverse
Twee jaar geleden haalde Sow ook al om verkeerde redenen de headlines. Toen probeerde hij als speler van RKC Waalwijk een transfer naar KAS Eupen te forceren door weg te blijven van de training. Het kamp-Spande een arbitragezaak aan tegen RKC, maar verloor. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd