Southampton meldt zich voor Gakpo; PSV verlangt hoger bedrag

29 augustus 2022, 19:15   Bijgewerkt: 29 augustus 2022, 19:28

PSV gaat binnen afzienbare tijd een Engels bod voor Cody Gakpo ontvangen. Niet Manchester United, maar Southampton heeft zich officieel gemeld voor de 23-jarige aanvaller. Het beoogde bod beloopt volgens PSV-watcher Rik Elfrink 35 tot 40 miljoen euro.

PSV zal het bod - dat nog niet binnen is - niet accepteren. De Eindhovenaren hanteren een vraagprijs van 50 miljoen euro voor de aanvaller, die nog tot de zomer van 2026 vastligt in het Philips Stadion. Hoewel het Engelse bod niet genoeg zal zijn, is PSV nog wel in gesprek met Southampton. Een transfer zou zodoende de komende dagen rond kunnen komen.

De afgelopen weken leek Gakpo op weg naar Manchester United. De club van trainer Erik ten Hag is nog niet afgehaakt, maar de interesse is wel 'lauw'. Eerder stond de Oranje-international in de belangstelling van het gepromoveerde Nottingham Forest. Het bod van 20 miljoen euro was echter niet toereikend. Het zou kunnen dat de komende dagen nog andere clubs zich in Eindhoven gaan melden voor Gakpo. Elfrink schrijft dat het ernaar uitziet dat PSV Gakpo gaat verkopen.

Gakpo werd afgelopen zondag na de overwinning van PSV bij Excelsior (1-6) gevraagd naar de komende dagen. "Ik denk dat die hectisch gaan worden. Er is interesse, maar ik heb altijd gezegd dat het hele plaatje moet kloppen. Het is een beetje een puzzel en ik moet kijken wat het meest klopt. Bij PSV blijven is zeker geen straf, dat heb ik ook al vaker gezegd. Maar als er iets langskomt, is het ook een kans voor mij om te gaan", gaf hij bij ESPN aan.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap wel dat ze hoog in de boom gaan zitten. Het blijft een van je meest waardevolle spelers en je hebt nog maar 2 dagen om een vervanger aan te trekken. Ajax heeft hetzelfde gedaan met Anthony en het is maar net wat de gek ervoor geeft. Dus of een buitensporig bedrag of blijven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen