Manchester United heeft na Antony ook ander target bijna binnen

29 augustus 2022, 18:46

Manchester United gaat naar verwachting vandaag of morgen de komst van Antony afronden. Daarmee is de club van trainer Erik ten Hag nog niet klaar op de transfermarkt. Martin Dúbravka staat eveneens op het punt de overstap naar Old Trafford te maken.

Manchester United heeft volgens transferspecialist Fabrizio Romano een principe-akkoord bereikt met Newcastle United over de overgang van Dúbravka. De 33-jarige doelman uit Slowakije zal op huurbasis de binnenlandse transfer maken. In de huurovereenkomst wordt een koopoptie van vijf miljoen euro opgenomen. Dúbravka zelf is er al uit met de club van Ten Hag.

Dúbravka keepte de afgelopen jaren 127 wedstrijden voor Newcastle United in de Premier League, maar raakte in de voorbereiding zijn basisplaats. De van Burnley overgekomen Nick Pope won de concurrentiestrijd en stond in de eerste vier competitiewedstrijden onder de lat. Bij Manchester United zal Dúbravka vermoedelijk ook voornamelijk de bank warm houden. The Red Devils halen hem als stand-in van David De Gea.

Antony

Het gaat niet lang meer duren voordat Manchester United de komst van Antony afrondt. De Braziliaanse aanvaller zal voor een transfersom van 100 miljoen euro (inclusief bonussen) overkomen van Ajax. Naast Antony trekt Manchester United de komende dagen mogelijk nog een andere aanvaller aan. Voor de tweede offensieve vacature is Cody Gakpo in beeld. De club en speler bereikten onlangs al een persoonlijk akkoord. PSV heeft voor zover bekend nog geen Engels bod ontvangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen