Klaiber keert met 'extra en waardevolle bagage' terug naar Utrecht

29 augustus 2022, 16:34

De wegen van Ajax en Sean Klaiber scheiden per direct. De 28-jarige rechtervleugelverdediger keert terug bij FC Utrecht.

Ajax en Utrecht hebben de transfer van Klaiber maandagmiddag via de officiële kanalen wereldkundig gemaakt. De rechtsback speelde twee jaar in Amsterdam. Ajax nam hem in de zomer van 2020 voor ruim vier miljoen euro over van Utrecht.

Klaiber werd bij Ajax nooit een vaste waarde. In het seizoen 2020/21 speelde hij desondanks nog 22 wedstrijden (waarvan zeven als basisspeler) in het shirt van de Amsterdamse club. Mede door een zware blessure kwam hij vorig seizoen niet aan spelen toe.

"Bij FC Utrecht is Sean uitgegroeid van een klein mannetje tot een echte prof en een sterke kerel, zowel binnen als buiten de lijnen. De ervaringen die Sean de afgelopen jaren heeft opgedaan, neemt hij nu als extra en waardevolle bagage weer mee terug naar Utrecht", reageert technisch directeur Jordy Zuidam op de komst van Klaiber.

Hoewel de rechtsachter door een zware knieblessure lang uit de roulatie was, is hij nu weer helemaal fit. "Hij is vastberaden om weer succesvol te zijn en zijn bijdrage te leveren aan het team. Sean kent de stad, de club en onze ambities en zet daar vanaf nu mee zijn schouders onder. We zijn er heel blij mee dat Sean weer terug is in Utrecht", besluit Zuidam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Makkelijk 4 miljoen verdiend door utreg.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klaiber keert terug met "extra en waardevolle" bagage naar Utrecht. De grap over over zijn gevulde zakken is gewoon te makkelijk om te maken zo.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen