'Feyenoord is Zerrouki nog niet vergeten, Twente houdt poot stijf'

29 augustus 2022, 15:27   Bijgewerkt: 29 augustus 2022, 16:41

Feyenoord nam vorige week afscheid van Fredrik Aursnes. Hoewel de Rotterdammers al twee middenvelders naar De Kuip haalden, hopen ze in de slotfase van de transferperiode nogmaals toe te slaan. Daarbij richten ze zich opnieuw op Ramiz Zerrouki van FC Twente. De Tukkers zijn echter niet bereid om hun middenvelder te laten gaan. 

Feyenoord klopte onlangs al aan bij FC Twente voor de handtekening van Zerrouki en deed een bod van 4,5 miljoen euro. Dat werd echter resoluut afgewezen door de nummer vier van Nederland in het afgelopen seizoen. FC Twente mikte op een transfersom van 8 miljoen euro en als we Voetbal International moeten geloven, is de club nog niet van standpunt veranderd. Twente wil Zerrouki het liefst niet laten gaan en anders enkel voor de absolute hoofdprijs. Feyenoord heeft zich weliswaar opnieuw gemeld voor de Algerijn, maar zal toch echt diep in de buidel moeten gaan tasten.

Zerrouki zelf staat open voor een vertrek naar Feyenoord. Hij ziet de nummer drie van vorig seizoen als de 'ideale vervolgstap' in zijn loopbaan. Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, is op de hoogte van de wens van de middenvelder, maar houdt desondanks zijn poot stijf. De kans dat Feyenoord gaat voldoen aan de vraagprijs van FC Twente, is niet heel groot. De Rotterdammers betaalden immers minder voor Quinten Timber, terwijl sc Heerenveen begin dit kalenderjaar 6,5 miljoen euro verlangde voor Joey Veerman, die uiteindelijk naar PSV vertrok. Feyenoord hoopt alsnog enige beweging te krijgen in de onderhandelingen met FC Twente, maar 'die zitten nog altijd op slot'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Mark
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijf maar lekker bij ons Twente

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Idd hou hem aub daar.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

1908 meldt dat feyenoord grillitsch of die noor gaat halen als vervanging van aursnes. Zerrouki is geen optie meer (gelukkig ). Laatste tijd natuurlijk een beetje gevolg maar hij is gewoon het geld niet waard

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Idd gezien tegen floretina niet goed genoeg.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen