'Nieuwe optie: Ocampos bij Ajax in beeld als vervanger van Antony'

29 augustus 2022, 13:15

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Antony zich officieel speler van Manchester United mag noemen. De werkgever van Erik ten Hag bereikte zondagavond een principeakkoord met Ajax over een transfersom van honderd miljoen euro. Ajax is de zoektocht naar een vervanger gestart. Meerdere namen passeerden al de revue. Nu ook die van Lucas Ocampos.

Van Hakim Ziyech tot Anwar El Ghazi tot Justin Kluivert. Zij werden de afgelopen dagen stuk voor stuk in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. Ziyech gold als belangrijkste kandidaat om Antony te vervangen, maar zowel Chelsea als de Marokkaanse creatieveling ziet een tijdelijke terugkeer naar Amsterdam niet zitten, terwijl El Ghazi op weg lijkt naar PSV. Veel tijd om een nieuwe rechtsbuiten te strikken heeft Ajax niet meer. De Amsterdammers schakelen dus over naar alternatieven.

Als we Marca moeten geloven, staat nu ook Ocampos op het lijstje. De Argentijn is momenteel speler van Sevilla, maar is daar zeker niet onomstreden. Ocampos maakte in de zomer van 2019 de overstap van Marseille naar Sevilla en beleefde een uitstekend debuutseizoen met zeventien doelpunten en vijf assists. De afgelopen seizoenen werd het echter steeds minder. Ook in de eerste drie wedstrijden van dit seizoen kon hij het verschil niet maken.

Sevilla beleeft sowieso een uiterst teleurstellende competitiestart, waardoor de club zou openstaan voor veranderingen. Ajax lijkt dus niet kansloos, mocht het aankloppen in Zuid-Spanje. Ocampos heeft bij Sevilla nog wel een contract tot de zomer van 2024, dus de Amsterdammers zullen mogelijk een hoge transfersom moeten neertellen. Dat Manchester United op het punt staat om honderd miljoen euro over te maken naar Amsterdam, maakt het er voor Ajax natuurlijk niet makkelijker op. Clubs weten dat de Nederlandse recordkampioen het nodige heeft te besteden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Los van die 100 miljoen heeft Ajax 220+ miljoen op de bank. Dus clubs weten evengoed wel dat Ajax geld heeft en wat kunnen besteden😎

Nohma85
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat Manchester United op het punt staat om honderd miljoen euro over te maken naar Amsterdam, maakt het er voor Ajax natuurlijk niet makkelijker op. Clubs weten dat de Nederlandse recordkampioen het nodige heeft te besteden.'' NIET makkelijker? waarom niet dan?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen