'FC Groningen houdt poot stijf: ook Spanjaarden de deur gewezen'

29 augustus 2022, 13:50

FC Groningen blijft onder geen beding meewerken aan een vertrek van Jörgen Strand Larsen. Celta de Vigo meldde zich van het weekend met een voorstel in Groningen, maar ook dat is door de FC afgeslagen.

De Spanjaarden hoopten FC Groningen te kunnen overtuigen met een bod van tien miljoen euro. Maar ook zij kregen nul op het rekest. Dat meldt Voetbal International althans. In een eerder stadium werden ook al Bologna en Middlesbrough de deur gewezen door FC Groningen, dat haar spits liever niet kwijtraakt.

Strand Larsen zelf is toe aan een nieuwe stap en hoopt die de komende dagen nog te zetten. Maar dat wordt heel lastig als FC Groningen zich zo blijft opstellen. Tore Pederson, zaakwaarnemer van Strand Larsen, spreekt tegenover Voetbal International zijn ongenoegen uit. "We zijn heel teleurgesteld over hoe Mark-Jan Fledderus (technisch directeur, red.) en FC Groningen deze zomer zijn omgesprongen met de biedingen."

"Toen Jörgen vorig seizoen rond deze tijd buiten het elftal viel, hebben we niet ons eigen plan getrokken, maar zijn we samen opgetrokken met de club. In dat licht is de houding van de club nu erg teleurstellend", aldus Pedersen. Strand Larsen liet zich twee weken geleden na afloop van het uitduel met Ajax al teleurgesteld uit over de situatie. De Noor heeft bij FC Groningen nog een contract tot de zomer van 2024. Hij was dit seizoen vooralsnog goed voor één treffer in vier wedstrijden.

Lees ook: Strand Larsen hekelt houding FC Groningen: "Ze zijn onbeleefd"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JaapOldejans18
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hij heeft nog een contract daar kun je hem aan houden niet weggeven

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen