Gaat Dybala zijn eerste treffer voor Roma maken tegen Monza?

29 augustus 2022, 14:21

AS Roma is met zeven punten uit de eerste drie wedstrijden prima begonnen aan het nieuwe seizoen in de Serie A. De ploeg van trainer José Mourinho won van Cremonese (1-0) en Salernitana (0-1), terwijl Juventus (1-1) dit weekend op een gelijkspel werd gehouden. Samen met Jack's Casino legt FCUpdate.nl uit hoe de wedstrijd tegen Monza geld op kan leveren.

Doelpunten

Roma heeft dit seizoen wilde plannen en wil met aanwinsten als Dybala en Georginio Wijnaldum hoge ogen gooien. Helaas raakte Wijnaldum op de training al geblesseerd en is hij maanden uitgeschakeld. De ogen zullen dus vooral gericht zijn op Dybala, die veel overwinningen moet verzorgen namens de club uit de hoofdstad van Italië. De derde zege van het prille seizoen moet geboekt worden op promovendus Monza, dat nog puntloos is. Een overwinning van Roma met meer dan 3.5 doelpunten levert je dit keer 2.48 keer je inzet op.

Paulo Dybala

De 28-jarige Argentijn liet Juventus deze zomer transfervrij achter zich en koos verrassend genoeg voor een avontuur bij Roma. Daar tekende de aanvaller een contract tot de zomer van 2025. Dybala kreeg een warm welkom van de Romeinse aanhang en hij zal de fans snel terug willen betalen met doelpunten. Tegen Cremonese, Salernitana en Juventus wist hij het net echter nog niet te vinden. Tegen Monza, dat al acht doelpunten tegen kreeg in drie duels, wacht een nieuwe kans. Als Dybala de eerste of laatste treffer maakt, is dat goed voor een quotering van 5.00.

De 0 is heilig

Dat Mourinho in Rome graag op de nul speelt, weten we inmiddels allemaal. Daar kan men in Rotterdam na de verloren finale van de Conference League ook over meepraten. Dat de ploeg van de Portugees nog maar een tegendoelpunt kreeg, is dan ook geen verrassing in Italië. Mourinho houdt van defensieve zekerheid en daar helpt zijn vijfmans-defensie natuurlijk bij. Als Roma erin slaagt om het nietige Monza van scoren af te houden, levert dat bij een zege 1.96 keer je inzet op. Mochten de Romeinen beide helften winnen, is er een [a,https://jacks.nl/promoties/sport-welkomstbonus,_blank,quotering van 2.60].

Stunten?

De echte durfal onder ons zal misschien wel hopen op een sensatie van de bezoekers in het Stadio Olimpico. Het nog puntloze Monza moet toch een keertje van de hatelijke nul af komen. De promovendus zal na nederlagen tegen Torino (1-2), Napoli (0-4) en Udinese (1-2) echter niet met veel vertrouwen afreizen naar Rome. De bezoekers zullen tekenen voor een gelijkspelletje en dat kan 6.25 keer je inleg opleveren. Bij een verrassende overwinning van de club uit het Noorden van Italië is het helemaal feest. Dan pak je liefst [a,https://jacks.nl/promoties/sport-welkomstbonus,_blank,11.50 keer je inzet].

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen