Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Di Marzio: terugkeer Ziyech naar Ajax dichtbij door vertrek Antony

Di Marzio: terugkeer Ziyech naar Ajax dichtbij door vertrek Antony

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 augustus 2022 – Waar Antony op het punt staat om Ajax in te ruilen voor Manchester United, staat Hakim Ziyech voor een rentree in de Johan Cruijff ArenA. Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde Gianluca Di Marzio althans.

Volgens de Italiaanse journalist is de terugkeer van Ziyech naar Ajax een stuk dichterbij nu een deal tussen de regerend landskampioen en Manchester United over de transfer van Antony nabij is. Ziyech maakte in de zomer van 2020 nog de overstap van Ajax naar Chelsea, maar kwam in Londen om verschillende redenen niet helemaal uit de verf. De Marokkaanse creatieveling werd eerder deze zomer nog in verband gebracht met een transfer naar AC Milan. De kampioen van Italië werd echter niet concreet.

Het nieuws van Di Marzio is opvallend te noemen, omdat nationale media van de week nog meldden dat een terugkeer van Ziyech naar Ajax heel ver weg was. De Amsterdammers wilden de aanvaller, die ook op het middenveld uit de voeten kan, graag een jaar huren. Daar werden Chelsea en Ziyech echter niet warm van. De Marokkaan zet in op een definitief vertrek bij Chelsea, maar de Londenaren zijn niet bereid om hem voor een appel en een ei te laten gaan. Ze zetten naar verluidt in op een transfersom die het bedrag nadert dat Ajax in 2020 mocht bijschrijven (40 miljoen euro). Daar wilde de recordkampioen van Nederland vooralsnog niet aan voldoen. Ook het salaris van Ziyech vormde een struikelblok. 

Di Marzio meldt overigens niet of het om een definitieve transfer of huurdeal gaat. De Italiaan zit doorgaans heel dicht op het transfernieuws, waardoor de Ajax-supporters toch weer lijken te mogen hopen op een terugkeer van de publiekslieveling. De Amsterdammers werden de voorbije dagen ook in verband gebracht met een rentree van Justin Kluivert en Anwar El Ghazi. Laatstgenoemde lijkt echter de nieuwste aanwinst van PSV te gaan worden. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd