Ten Hag wil Ronaldo behouden, maar is deels afhankelijk van Ajax

28 augustus 2022, 13:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Gaat Cristiano Ronaldo deze zomer nog vertrekken? Dat is een week voor het sluiten van de transfermarkt een van de belangrijkste vragen bij Manchester United. Napoli wordt inmiddels als serieuze optie genoemd, al moet er nog wel wat gebeuren om die stap mogelijk te maken. Het is onder meer van Antony en Ajax afhankelijk.

Bij een eventuele deal met Napoli, zou ook spits Victor Osimhen betrokken zijn. Manchester United zou de Nigeriaan voor minstens honderd miljoen euro overnemen en Ronaldo verhuren, waarbij de Engelse club zijn salaris blijft betalen. In Napels kan de Portugees zijn wens om ook dit seizoen Champions League-voetbal te spelen laten uitkomen.

Volgens La Gazzetta dello Sport is dat scenario echter niet de eerste keus van United zelf. Die club hoopt namelijk nog altijd op de komst van Antony, waarmee de voorhoede compleet zou zijn. Mocht het tot een akkoord met Ajax komen, dan is de komst van Osimhen dus niet meer nodig. Zodoende zal ook de oversteek van Ronaldo de andere kant op een lastig verhaal worden.

Ten Hag

Trainer Erik ten Hag liet na de wedstrijd tegen Southampton nog maar eens weten dat Ronaldo als het aan hem ligt gewoon blijft. "We hebben hem laten spelen, dus we willen ook dat hij blijft. Ik hoop het", aldus de ex-Ajax-trainer, die daaraan toevoegde dat een extra spits in dat geval niet nodig is. "We hebben Ronaldo, Anthony Martial en Marcus Rashford, dus de bezetting is oké."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen