'El Ghazi-deal PSV snel verwacht'; Utrecht rekent niet meer op Klaiber

28 augustus 2022, 10:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV hoopt zich snel te gaan versterken met Anwar El Ghazi. De aanvaller moet in Eindhoven de plek van de geblesseerde Noni Madueke gaan invullen. Benadrukt wordt dat er nog geen akkoord is bereikt, al is de verwachting wel dat dit snel kan gaan gebeuren.

Het Eindhovens Dagblad kwam zondagochtend met een update. 'Goede bronnen melden dat een akkoord met Aston Villa er snel aan zit te komen en er wordt ook snel een medische keuring verwacht, maar de leiding van PSV houdt duidelijk nog een slag om de arm', zo schreef het. Dat laatste heeft ermee te maken dat er nog altijd geen overeenkomst is met Aston Villa.

Over El Ghazi zelf werd al eerder geschreven dat hij de stap graag zou maken. De aanvaller heeft weinig perspectief op speeltijd in de Premier League en kan bij PSV wel weer aan spelen toekomen. De vraag is daarbij wat de Eindhovenaren voor hem moeten gaan betalen. De club hoopte hem transfervrij binnen te halen, maar Aston Villa liet eerder weten daar niet mee akkoord te gaan. Tegelijkertijd ligt El Ghazi's oude club Ajax ook nog op de loer: de speler zou daar in beeld zijn als mogelijke opvolger van Antony.

Lees ook: 'Ajax ziet in El Ghazi en Kluivert alternatieven Ziyech en Antony'

Sean Klaiber

Een transfer die juist niet meer door lijkt te gaan, is die van Sean Klaiber naar FC Utrecht. De rechtsback wordt bij Ajax als overbodig bestempeld en mag vertrekken, maar niet tegen de voorwaarden die Utrecht wenst. "De kans is heel klein", vertelde clubeigenaar Frans van Seumeren bij RTV Utrecht. "Ajax wil nog steeds een transfersom en als je alles bij elkaar optelt, wordt dat toch te veel. Misschien dat Ajax nog wat wil bewegen, maar dat weet ik niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HoseiShahriari16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax should sign him to fill Anthony's place.I can remember El ghazi's good skills

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen