'Memphis zet zelf streep door langer verblijf in La Liga'

28 augustus 2022, 09:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de zoektocht naar een nieuwe club is voor Memphis Depay wederom een optie afgevallen. Dit keer heeft dat niets met de betrokken clubs te maken, maar met zijn eigen voorkeuren. De aanvaller kon op huurbasis vertrekken naar Real Sociedad, maar ziet een langer verblijf in La Liga niet zitten.

Memphis was bij de nummer zes van het afgelopen seizoen in beeld gekomen, nadat Alexander Isak zijn recordtransfer naar Newcastle United (voor 65 miljoen euro) had afgerond. Een verhuur aan Real Sociedad ziet hij zelf echter niet zitten. Mensen rondom de Oranje-international zouden aan het Spaanse Sport hebben laten weten dat hij de optie niet overweegt.

Overigens is het ook nog de vraag hoe concreet de interesse van Real Sociedad eigenlijk was. Het nieuws dat de clubs in gesprek waren over een huurdeal werd deze week gemeld door El Mundo Deportivo, maar van deze gesprekken zouden Memphis en zijn management niet op de hoogte zijn. In ieder geval is vast duidelijk dat de club waarschijnlijk niet verder hoeven te praten.

Toekomst Memphis

Met nog vijf dagen te gaan op de transfermarkt, begint het spannend te worden hoe de toekomst van Memphis er richting het WK uit zal zien. Een vertrek bij Barcelona lijkt gezien de moordende concurrentie in de voorhoede erg aannemelijk, al gaf Xavi zaterdag aan dat alle opties nog open staan. Juventus wordt in ieder geval níét zijn nieuwe club. De Oude Dame was een concrete optie, maar koos uiteindelijk voor het aantrekken van ex-Ajacied Arek Milik.

Lees ook: Xavi laat zich uit over mogelijke Memphis-deal: "Ik sluit niets uit"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Brabodrent
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien iets voor Fc Groningen?

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zoals al verwacht, Sociedad is te min voor zijn eigen status.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen