Twijfels rond Martínez verdwenen: United-fans lopen met hem weg

29 augustus 2022, 15:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lisandro Martínez is na een moeilijke start in de armen gesloten door de supporters van Manchester United. De van Ajax overgekomen verdediger speelde zaterdag een sterke wedstrijd tegen Southampton en werd net als een week geleden gekozen tot Man of the Match.

Martínez won die prijs vorige week na zijn imposante optreden tegen Liverpool. Op bezoek bij Southampton hield de Argentijnse verdediger, die samen met Raphaël Varane het centrale duo vormde, voor het eerst dit seizoen de nul. Dat Manchester United geen doelpunten om de oren kreeg, was mede te danken aan het sterke spel van Martínez.

Dat Martínez een sterke wedstrijd speelde op St. Mary's, blijkt ook uit de statistieken. De verdediger won al zijn duels aan grond, al zijn kopduels en onderschepte vier keer de bal.

?

Twijfels verdwenen

De twijfels over Martínez, die door bepaalde critici 'te klein' werd bevonden voor een centrale verdediger in de Premier League, zijn in rap tempo verdwenen. De supporters van Manchester United vinden dat de Argentijn de transfersom van ruim 57 miljoen euro (exclusief bonussen) meer dan waard is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Had ook niet anders verwacht van Martínez, top verdediger!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen