Vertrek Toornstra levert Feyenoord (mogelijk) toch nog wat op

27 augustus 2022, 23:15

Het vertrek van Jens Toornstra naar FC Utrecht heeft Feyenoord toch nog wat opgeleverd. De Domstedelingen hebben namelijk water bij de wijn moeten doen om de komst van de 33-jarige middenvelder mogelijk te maken.

Dat zit zo. Toornstra heeft transfervrij de overstap naar Utrecht gemaakt, maar Feyenoord heeft hem niet zomaar laten gaan. Eerder deze zomer deden de clubs ook zaken met elkaar. Toen bewandelde Quinten Timber voor vele miljoenen de omgekeerde weg. Utrecht kreeg een vast bedrag, dat door bonussen nog verder kan oplopen.

Maar om de komst van Toornstra mogelijk te maken, heeft Utrecht volgens het Algemeen Dagblad afgezien van een deel van de bonussen die de club zou kunnen incasseren voor Timber. Het is niet bekend om welke bonussen het gaat en welke bedragen daaraan waren verbonden.

Afscheid

Feyenoord nam zaterdagavond afscheid van Toornstra, die acht seizoenen uitkwam voor de club uit Rotterdam. Voorafgaand aan het duel met FC Emmen werd de routinier geëerd met een groot spandoek. In minuut 28 werd er opnieuw geklapt voor Toornstra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen